Mαζί μας τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή

Στο Mega Outlet αντιλαμβανόμαστε πλήρως το πόσο σημαντικά είναι για εσάς τα προσωπικά δεδομένα. Για αυτό δεσμευόμαστε πως θα τα σεβαστούμε και θα τα επεξεργαστούμε νόμιμα με απόλυτη διαφάνεια.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Από την ίδρυσή μας σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με πλήρη νομιμότητα, σεβασμό και ασφάλεια. Δεν δημοσιεύουμε ή μεταφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο και για κανέναν λόγο τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η πολιτική απορρήτου, ορίζει πώς χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία δίνεται στο Μega Outlet όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο. Δεσμευόμαστε να διασφαλίζεται η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Σε περίπτωση που σας ζητήσουμε να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες, με τις οποίες μπορείτε να προσδιορίσετε τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, μόνο τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Με ανάλογη ενημέρωση από τον ιστότοπό μας, αυτή η πολιτική μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με την νομοθεσία. Ελέγχετε αυτή τη σελίδα συχνά για να βεβαιώνεστε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές.

ΤΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Ενδέχεται να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες όπως:όνομα & επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημογραφικές πληροφορίες, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα. Άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες πελατών ή / και προσφορές.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Χρήση των πληροφοριών για: εσωτερική τήρηση αρχείων, βελτιώση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, τακτή αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει. Μπορείτε να κάνετε κατάργηση από τον λογαριασμό σας ή να μας στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα <ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ> στο info@mega-outlet.gr.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ - ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας αποθηκεύονται προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στο προφίλ χρήστη. Μπορείτε να βλέπετε, να επεξεργάζεστε ή να διαγράφετε τα προσωπικά σας στοιχεία οποιαδήποτε στιγμή (εκτός από την αλλαγή του ονόματος χρήστη). Ο διαχειριστής του ιστοτόπου μας μπορεί επίσης να δεί και να επεξεργαστεί αυτές τις πληροφορίες.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Ή ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κάθε φορά που σας ζητείται να συμπληρώσετε μια φόρμα στον ιστότοπο, αναζητήστε το πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να υποδείξετε ότι δεν θέλετε οι πληροφορίες να χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Εφόσον έχετε συμφωνήσει να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ενημερώνοντάς μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο dpo@mega-outlet.gr είτε μπορείτε να απεγγραφείτε πατώντας εδώ. Δεν θα πωλήσουμε, θα διανείμουμε ή θα μίσθουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους εκτός αν απαιτούνται από το νόμο για να το πράξουν.
Εάν διαπιστώσετε ότι πληροφορίες που διατηρούμε είναι εσφαλμένες ή ελλιπείς, παρακαλούμε αποστείλλετε το συντομότερο δυνατό τα ορθά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@mega-outlet.gr . Θα διορθώσουμε αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία διαπιστώθηκε ότι είναι εσφαλμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διασφαλίζεται ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Εχουμε δημιουργήσει κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε ηλεκτρονικά, προκειμένου να αποτραπεί μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη. Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται. Το εγγυόμαστε! Οι υπηρεσίες επικοινωνίας είναι κρυπτογραφημένες, χρησιμοποιούμε το SSL HTTPS. Οι επικοινωνίες των χρηστών μας κρυπτογραφούνται με τους διακομιστές, έτσι ώστε οι προσωπικές πληροφορίες να μην συλλαμβάνονται ποτέ από τρίτους χωρίς άδεια.
Σε περίπτωση παραβίασης των δεδομένων, οι διαχειριστές του συστήματος θα μεταβούν αμέσως στους λογαριασμούς των επηρεαζόμενων χρηστών και θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης αν χρειαστεί μετά απο την ενημέρωση του εκάστοτε χρήστη. Επίσης άμεσα θα ενημερώνεται η εκάστοτε αντίστοιχη αρχή.

Η ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστότοπού, αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας μας. Οι πληροφορίες αυτές, διατηρούνται για εξυπηρέτηση πελατών και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς μάρκετινγκ ή μοιράζονται με τρίτους.

Για ενημέρωση σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας :
· Τηλεφωνικά στο 2310 365000,
· Με E-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@mega-outlet.gr
· Με Επιστολή στην διεύθυνση: Γεωργικής Σχολής 43 ,ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη με θέμα “Άσκηση δικαιωμάτων προσωπικών δεδομένων” Ακόμα, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3 Τ.Κ. 115 23, Αθήνα +30 210 6475600, email επικοινωνίας contact@dpa.gr).